Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Prizanja za antifašiste

 

Na kraju kalendarske godine,  za posebne rezultate postignute u izvršavanju  programskih obaveza i zadataka Savez udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore,  uručio je prigodne nagrade jednom broju svojih članova i aktivista.

Nagrađeni su: Senka Klikovac, član Komisije za boračko-invalidsku zaštitu;  Jadranka Selhanović, član Komisije za čuvanje spomenika kulture i njegovanje crnogorske slobodarske tradicije;  Slobodanka Đurišić, sekretar UBNORA  Bar;  Čedo  Marović, član Komisije za organizaciona pitanja;  Milić Vidaković, predsjednik UBNORA  Mojkovac: Slobodan Simović, predsjednik Komisije za čuvanje spomenika kulture i njegovanje crnogorske slobodarske tradicije.

Povelja za izuzetan doprinos afirmacijI  borbe protv fašizma primio je za  Redakciji „Prosvetnog rada“ dr Goran Sekulović, glavni i odgovorni urednik ove Revije.

Nagrade i priznanja uručio je Andrija Nikolić, predsjednik SUBNORA, koji je istakao da će ideja antifašizma živjeti vječno i da tome poseban doprinos daju ne samo rijetki borci već i mlađi antifašisti među kojima u ovoj godini su poseban doprinos dali nagrađeni članovi naše organizacije.