Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuelnosti

Iz naših aktivnosti

NAJAVA DOGAĐAJA

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv fašizma , Savez udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore 8. novembra organizuje posjetu  školama u Crnoj Gori.

Tako će najmlađima u OŠ „Sutjeska“, u Podgorici, govoriti Andrija Nikolić, borac sa Neretve i Sutjeske i predsjednik  SUBNOR-a i antifašista Crne Gore i Slobodan Simović, član Predsjeništva SUBNORA.

Gimnaziju „Slobodan Škerović“ u Podgorici, posjetiće prof. dr Ljubomir Sekulić, borac i  potpredsjednik SUBNORA, Gimnaziju „25 MAJ“ u Tuzima – Zuzvdija Hodžić, potpredsjednik SUBNORA, Ćetko Radonjić, član Predsjedništva SUBNORA i Smajo Đoković.

U Ekonomskoj školi „Mirko Vešović“ govoriće istoričar Novak Adžić, u Školi „Ivan Uskoković“ - Zoran Bobo Raičević, u Školi „Spasoje Raspopović“ učesnik NOR-a Momo Vučinić, u Medicinskoj školi sa mladima će biti Slobodan Simović i Marko Jokić.

U srednjoškolskom centru u Nikšiću govoriće Slobodan Bato Mirjačić a u školi „Mladost“ u Tivtu - admiral Branko Mamula i Dragiša Ćosović, predsjednik UBNOR-a Tivta.