Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

GRADONAČELNIK BOGDANOVIĆ SASTAO SE SA PREDSTAVNICIMA SUBNOR-A I DIREKTORKOM DIREKTORATA ZA KULTURNU BAŠTINU CRNE GORE

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović sastao se danas sa predstavnicima Saveza udruženja boraca Narodno – oslobodilačkog rata i antifašista Crne Gore.

Sastanku su, uz gradonačelnika Bogdanovića i njegove saradnike, prisustvovali potpredsjednik SUBNOR-a prof. dr Ljubo Sekulić, generalni sekretar te organizacije Dragan Đurović i predsjednik UBNOR Cetinje Stevan Radunović, kao i generalna direktorka Direktorata za kulturnu baštinu u Ministarstvu kulture Lidija Ljesar.

Tokom sastanka, više riječi bilo je o dosadašnjoj saradnji, pri čemu je ocijenjeno kako je ona bila izuzetno dobra i sadržajna.

Na sastanku je razgovarano i o predstojećim aktivnostima, među kojima je posebno akcentovana priprema proslave 13. jula – Dana državnosti Crne Gore, koja će biti upriličena na Ljubotinju.

U tom kontekstu, gradonačelnik Bogdanović istakao je kako je neophodan zajednički i koordiniran rad svih subjekata koji će učestvovati u organizaciji događaja, pri čemu je izrazio uvjerenje da će predstojeće aktivnosti proteći shodno planu.

Izvor: http://cetinje.me/index.php/me/gradska-uprava/aktuelnosti/item/844-gradonacelnik-bogdanovic-sastao-se-sa-predstavnicima-subnor-a-i-direktorkom-direktorata-za-kulturnu-bastinu-crne-gore