Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

SAOPŠTENJE PREDSJEDNIŠTVA SUBNORA CRNE GORE

Jedino glas za Đukanovića, glas je za Crnu Goru

Analizirajući aktuelnu društveno - političku situaciju u Crnoj Gori, povodom izbora za Predsjednika države, Predsjedništvo SUBNORA ocjenjuje da su na sceni dominantne dvije političke opcije – jedna sa DPS-om, SD-om, liberalima i partijama manjinskih naroda – Bošnjaka, Albanaca i Hrvata; druga, sa tzv. Demokratskim frontom i strankama dijametralnih ideoloških opredjeljenja – od ravnogoraca i anticrnogoraca do demokrata “za sebe i svoje”.

Za SUBNORA, državotvornu i patriotsku organizaciju, koja baštini i njeguje tekovine NOB-e i socijalističke revolucije - nema dileme kome dati svoj glas. Naša je partija Crna Gora. Mi smo za Crnu Goru, državu utemeljenu na antifašizmu i slobodarskoj tradiciji našeg naroda, na poštovanju njenog međunacionalnog, međuvjerskog i međuetničkog sklada i suživota, mi smo za građansku, nezavisnu, međunarodno uvaženu Crnu Goru, sve sigurniju u njen evropski put.

U ličnosti i djelu Mila Đukanovića, ne samo mi, članovi SUBNORA već i svi kojima je na srcu Crna Gora, svi iskreni borci za njen napredak vide hrabrog i mudrog političara i državnika, sposobnog i spremnog da je vodi ka novim uspjesima. Zato – jedino glas za Mila Đukanovića, glas je za Crnu Goru.

PREDSJEDNIŠTVO SUBNORA CRNE GORE